Rabu, 20 Mei 2020

Ozil Fenerbahce

Ozil Fenerbahce. Yıldız oyuncunun ardından arsenal ile de anlaşmaya vardığı belirtilen sarı lacivertli ekip, transferde. Londra ekibinde gözden düşen türk asıllı yıldızın, fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi.

Ozil agrees transfer in principle from Arsenal to Fenerbahce
Ozil agrees transfer in principle from Arsenal to Fenerbahce from icdn.caughtoffside.com
Yıldız oyuncunun ardından arsenal ile de anlaşmaya vardığı belirtilen sarı lacivertli ekip, transferde. Arsenal'ın 10 numarası mesut özil, londra'daki yaşamını ve eleştiriler karşısında duruşunu anlatıp, fenerbahçe dedikodularına yanıt verdi. Özil, sarı lacivertli takımla 3.

2021 haziranda i̇ngiliz ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan ve fenerbahçeli taraftarların.

Mesut ozil is excited and happy to be nearing a switch to fenerbahce, with the turkish club confirming negotiations with the arsenal playmaker are ongoing. Özil, sarı lacivertli takımla 3. Arsenal takımında top koşturan alman asıllı türk yıldız mesut özil'in fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. This weekend, the footballer tweeted an image of his personal logo in what seems to be his new team's colours.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Man City Vs Crystal Palace 2-0

Man City Vs Crystal Palace 2-0 . The champions have been piling forward without getting much reward. Head to head statistics and predic...