Minggu, 27 September 2020

Mesut Ozil Fenerbahce

Mesut Ozil Fenerbahce. Yıldız oyuncunun ardından arsenal ile de anlaşmaya vardığı belirtilen sarı lacivertli ekip, transferde. Arsenal'ın 10 numarası mesut özil, londra'daki yaşamını ve eleştiriler karşısında duruşunu anlatıp, fenerbahçe dedikodularına yanıt verdi.

Mesut Ozil will be tasked to restore old glories to ...
Mesut Ozil will be tasked to restore old glories to ... from newswep.com
Hem fenerbahçe taraftarı hem de mesut özil cephesi her detayı düşündü, bir yol haritası çıkardı. Mesut ozil is on his way to turkey to complete his free transfer to fenerbahce. Yıldız isim bu hafta içerisinde fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacak.

Yıldız oyuncunun ardından arsenal ile de anlaşmaya vardığı belirtilen sarı lacivertli ekip, transferde.

Fenerbahçe'de yeni transfer mesut özil, sarı lacivertlilerde giyeceği forma numarasını twitter'dan açıkladı. Fenerbahçe futbol takımı haberleri ve son dakika futbol gelişmeleri için sayfamızı ziyaret kulübümüzün transfer görüşmelerine başlandığını duyurduğu yıldız futbolcu mesut özil i̇stanbul'a geldi. Arsenal takımında top koşturan alman asıllı türk yıldız mesut özil'in fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Arsenal midfielder mesut ozil has spent seven and a half years with the club but is ready to begin a new chapter with fenerbahce.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Man City Vs Crystal Palace 2-0

Man City Vs Crystal Palace 2-0 . The champions have been piling forward without getting much reward. Head to head statistics and predic...